Partnereink

Hiventures mentor hálózat

Hiventures mentor pool

Hiventures mentor pool

Induló vállalkozás esetében kiemelten fontosnak tartjuk egy tapasztalt szakember támogatását a piaci és/vagy üzleti kockázat minimalizálása érdekében. A Hiventures inkubációs befektetési programjára számos esetben vállalkozási tapasztalattal még nem, de innovatív ötlettel már rendelkező alapítók jelentkeznek.

Ezen startupok sikeres piacra lépése érdekében hoztuk létre a mentor hálózatunkat avagy a Hiventures Mentor Pool-t, amelybe iparági tapasztalattal rendelkező szakembereket gyűjtünk. Mentoraink olyan szakemberek, akik üzletfejlesztésben és cégépítésben rendelkeznek tapasztalatokkal és már sikerrel építettek fel egy vállalkozást.

Inkubátorházak

BnL Start

A BnL Start Partners Magyarország első B2B fókuszú inkubátorháza. Céljuk, hogy agilis fiataloknak, garázscégeknek, induló vállalkozásoknak nyújtsanak lehetőséget.

...

Startup Campus

A Startup Campus egy globális program innovatív vállalkozások számára, az ötletfázistól a piacra lépésig. Kiterjedt partnerhálózattal több nagyvárosában oktatási, inkubációs, külföldi piacra lépési és befektetési szolgáltatásokat nyújt.

...

OXO Labs

Az OXO csoport több mint 20 start-up csapatnak segítette a befektetéshez jutását, illetve szakmai felkészítését, így mind a start-up vállalkozók, mind a befektetői oldalon álló tőkealapok szereplőivel aktív kapcsolatot ápol.

...

Quantum Leap

A Quantum Leap célja olyan innovációs programok és innovatív vállalkozási ötletek, startup-ok inkubálása és fejlesztése, amelyek révén mérvadó technológiai és társadalmi fejlődés érthető el.

...

Virgo Ventures

A Virgo Ventures Technológiai Inkubátort a Virgo Systems és a CEIS csapata közösen alapította. Céljuk, hogy valódi szakmai és gyakorlati útmutatást adjunk a korai szakaszban lévő digitális termékek és üzleti fejlesztések terén.

...

Creative Accelerator

Magyarország talán legnagyobb élettudományi befektetői és cégépítési tapasztalattal rendelkező csapataként elsősorban ezen a területen (biotech/medtech/medical IT) várja a projektek illetve start-up vállalkozások jelentkezését.

...

Demola

A Demola egy olyan innovációs platform vállalkozások, projektek és egyéb szervezetek számára, mellyel hatékonyan tudnak új ötletekre szert tenni, azokat tesztelni, validálni és így komplex problémákat megoldani.

...

MKB Fintechlab

Az MKB Fintechlab Magyarország első Fintech inkubátora és innovációs laborja, mely az MKB bank tulajdonában áll. 12 hetes program alatt ötlettől termékig juttatja el a legjobb fintech startupokat a régióból.

...

Smart Future Lab Zrt.

A Smart Future Lab Zrt. Magyarország első olyan inkubátorháza, mely energetikai fókusszal rendelkező innovátorokat támogat. Működését 2016-ban kezdte meg, mint az MVM Csoport innovációs tevékenységének egyik alapköve.

...

MandoLab

Ötlettől tőkebevonásig. Startupok és KKV-k tőkebevonását készítjük elő és valósítjuk meg. A tőkebevonás után külpiaci terjeszkedésben, pénzügyi területen és a mérföldkövek elérésében adunk támogatást.

...