Kisgyermekes szülő-tesztelőket keres applikációjukhoz egyik inkubációs cégünk, a Day-to-Day Kids!

A Day-to-Day Kids mobilapplikáció segítségével minden szülő együtt játszhat 3 éves gyermekével és közösen végezhetnek el különböző játékos feladatokat a kiegyensúlyozott fejlődés érdekében.

Az applikáció 4 különböző témakörben kínál játékokat a családok számára: mozgás, gondolkodás, alkotás és gondoskodás. A mozgásos játékok nem csupán az egészséges fejlődéshez biztosítják a szükséges ingereket, hanem az idegrendszeri érés egyik alapfeltételei közé tartoznak. A gondolkodásra ösztönző logikai játékok, a nyelvi fejlődést segítő feladatok, vagy az összpontosítást fejlesztő foglalkozások játékos módon járulnak hozzá az emlékezet és a figyelem fejlődéséhez. Az alkotáshoz kapcsolódó játékok a finommotorikus készséget valamint a türelmet fejlesztik, miközben a gondoskodásra vonatkozó játékok a szociális képességeket befolyásolják.

A játékok kifejlesztése egy óvónőnek és egy pszichológusnak köszönhető. Anita és Kriszti tudják, hogy a különböző fejlődési szakaszban lévő gyermekeknek eltérő játékokra van szükségek. Az applikációnak illetve a játékok egyszerűségének köszönhetően ezek a feladatok bárhol és bármikor megvalósíthatóak, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy megfelelő minőségű és mélységű szülő-gyermek kapcsolat alakuljon ki. Ez nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott fejlődéshez.

Az applikáció tesztelőihez ezen az oldalon lehet csatlakozni.

2018-04-24