Elindult a Foodyapp, az ételrendelés gyors és egyszerű módja - Androidra már letölthető

Elkészült a Hiventures egyik inkubációs portfóliócégének, a Foodyapp-nak az alkalmazása, amellyel gyorsan navigálhatunk a résztvevő éttermek legkülönlegesebb specialitásai között és rendelhetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. Az alkalmazás lényege, hogy beépített szűrők segítségével (lokáció, ételallergének, idő és árszűrés) rendelhetünk magunknak ételt, amihez nem szükséges előre „elkötelezni” magunkat, mivel az alkalmazásba épített QR kódolvasó lehetővé teszi az utólagos fizetést.

Ez az applikáció azoknak kiváló, akik szeretnének az éttermi áraknál olcsóbban hozzájutni a kedvenc fogásaikhoz, akik ételallergiájuk miatt szeretnék elkerülni a hosszas kutatást a megfelelő ebéd után, akik kényelmesen szeretnének fizetni a telefonjuk segítségével, vagy akik szeretnének új helyeket kipróbálni, de tutira akarnak menni.

Az alkalmazás újszerű előnye, hogy az éttermeknek bármikor lehetőségük nyílik könnyen és gyorsan napi „last minute” ajánlatokkal, vagy épp „happy hour” üzenetekkel frissíteni a napi listát. Természetesen a felhasználó a megfelelő beállításokat használva, mindezekről push üzenet formájában, egyből értesülhet.

Az applikáció jelenleg az alábbi hét étteremben tesztelhető: Babka, Komédiás Kávéház, Paneer, Refuge, Kajahu, Földes Józsi vendéglője, Gettó Gulyás.

Az applikáció Androidos verziója a Play Áruházból már letölthető, de az iOS-es fejlesztés is hamarosan elkészül.

2018-04-16