landing-headerbackground-img

Angoloktatás osztálytermen kívűl 2020-ban: Forradalmi magyar digitális nyelvoktatási platform jelent meg iskolák számára

8000 órányi tananyaggal megjelent a Xeropan angol tanító program tanároknak és diákoknak szánt online elérhető oktatási platformja, a Xeropan Classroom.

Miután a magyar Xeropan elnyerte az egyik legnevesebb oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai EdTech Breakthrough: az év Interaktív Tanulást Támogató rendszere díját, most egy új platformmal forradalmasítja az iskolai angoloktatást interaktív feladatokkal egészen A1 alapszinttől a C1 felsőfokig.

A debreceni Xeropan az MFB csoporthoz tartozó Hiventures befektetési programjából kapott tőkefinanszírozásnak is köszönhetően fejlesztette ki az oktatási rendszert, a Xeropan Classroom-ot amely a világ bármely országából lehetőséget nyújt angoltanároknak, hogy a Xeropan több évnyi tananyagát könnyedén felhasználhassák tanóráikon.

A rendszer érdekessége, hogy használatának segítségével a tanárok felismerhetik a tanulóik gyengeségeit és erősségeit, ezáltal személyre szabott angoloktatást tudnak biztosítani diákjaik számára még távoktatás keretén belül is.

A több ezer órányi tananyagot 6 éven át dolgozták ki a Xeropan munkatársai, hogy elérjék céljukat: az új platform teljes mértékben helyettesítheti a papíralapú tankönyveket, de kiegészítő feladatokra is kiválóan alkalmas.

Jelenleg a Xeropan Classroom az egyetlen olyan digitális oktatási platform, amely egyszerre segít az adminisztrációban és értékelésben, illetve a szükséges mennyiségű és mélységű tananyagot tartalmazza.

Fedezd fel a Xeropan Classroom adta lehetőségeket: https://classroom.xeropan.com/

A Xeropanról

A Xeropan nyelvtanuló applikációt az Oktatási Hivatal is feltüntette a tanulást támogató hasznos anyagai között a távoktatás folyamán, de tananyagának hatékonyságát a Gál Ferenc Egyetem docense,  Dr. Thékes István is alátámasztotta kutatásában.

Az Androidon, IOS-en és számítógépeken is elérhető platform különlegessége, hogy egy izgalmas történet keretein belül valósítja meg a tanítást, teletűzdelve érdekes videókkal és részletes nyelvtan magyarázatokkal. Mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotjaival eközben a tanulók magabiztosan gyakorolhatják a beszélgetést.

2020-11-16