sciencer

Találd meg a tökéletes csapatot a Sciencer segítségével!

Partnerként csatlakoztunk a Sciencer interaktív platformjához, amely segítségével megtalálhatod a megfelelő csapattagokat innovatív vállalkozásodhoz vagy te is csatlakozhatsz nyitott projektekhez.

MI A SCIENCER?

A kezdő vállalkozások 23%-a bukik el amiatt, hogy nem a megfelelő csapat áll mögötte. A Sciencer online felülete ebben segíti a kezdő, innovatív vállalkozásoknak. A platform abban támogatja az ötleteket, projekteket, hogy megtalálják az alapító- és csapattársaikat, illetve, hogy minél sikeresebbé válhassanak. A felület egyetemeket, cégeket, ötletgazdákat, vállalkozássegítő szervezeteket és olyan személyeket köt össze, akik tudásukkal szívesen csatlakoznának egy-egy
ötlethez vagy projekthez. De bárki számára érdekes lehet, aki kicsit is érdekelt az innovációban, illetve egy vállalkozás sikeres felépítésében.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A sciencer.me oldalon ingyenes regisztráció és a szükséges adatok megadása után a felhasználók feltölthetik vállalkozási, innovációs ötleteiket, amelyekhez hozzárendelhetnek különböző hiányzó erőforrásokat, legyen az szaktudás, képesség, irodahelyiség vagy mentorálási szükséglet valamilyen területen. Mindezek után a felhasználók böngészhetnek a nyitott lehetőségek között, amelyeket különböző szolgáltatók, cégek, inkubátorok és befektetők osztanak meg a platformon, akikkel utána közösen folytathatják a munkát. A különböző szervezetek és cégek kampányokat is indíthatnak, ahol egy-egy téma, vagy innovációs kihívás köré gyűjthetnek ötleteket.

Ez kiváló lehetőség a csapatok számára, hiszen ezeken a különböző programokon keresztül, egy-egy jó ötlettel és csapattal akár gyorsan befektetéshez is juthatnak, vagy egy céges kihívásra, problémára jelentkezve pedig, velük együttműködve dolgozhatnak egy valós piaci igény megoldásán.

A projektek számára mindezeken felül több online, közösen szerkeszthető eszköz is rendelkezésükre áll, ami segít kidolgozni az alapokat. Együtt dolgozhatnak az Üzleti és Pénzügyi modellük megtervezésén, amelyet utána exportálva, akár egy potenciális befektető számára is bemutathatnak.

SCIENCER TERMÉKBEMUTATÓ

2021-01-25