Ősztől Hiventures Unitronsok segítik a fiatal innovátorokat hat magyar egyetemen

Idén először Hiventures Unitrons néven négy vidéki és két budapesti egyetemen indítottunk diáknagykövet programot, melynek célja, hogy nagyköveteink – unitronjaink – segítségével az adott intézmények hallgatói könnyedén tájékozódjanak a Hiventures nyújtotta lehetőségekről és arról, hogyan érhet ma Magyarországon egy innovatív ötlet 9 millió forintot.

A programba közel 100 proaktív, a startup világ iránt érdeklődő egyetemista jelentkezett. Közülük választottuk ki azokat, akik a Hiventures előre nyújtott karjaként azon fognak dolgozni a következő egy évben, hogy minél több fiatalnak átadják a startup életérzést, ösztönözzék őket a vállalkozásindításra, és bemutassák a Hiventures inkubációs befektetési lehetőségét.

Nagyköveteinkkel az alábbi 6 egyetemen lehet találkozni:

  • Budapesti Corvinus Egyetem
  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • Pécsi Tudományegyetem
  • Szegedi Tudományegyetem
  • Miskolci Egyetem
  • Debreceni Egyetem

Unitronsaink az őszi, illetve a tavaszi félév során az adott kampuszon eseményeket, pitch versenyeket, Hiventures kitelepüléseket szerveznek, ahol hallgatótársaik találkozhatnak befektetési menedzsereinkkel, portfólió családunk siker sztoryjaival, illetve még több gyakorlati tippet megtudhatnak a Hiventures inkubációs befektetési programja kapcsán.

A fent említett egyetemeken érdemes nyitott szemmel járni, ugyanis bármikor szembe jöhet egy Hiventures Unitrons pulóveres egyetemista, akiről biztosan tudhatjuk, hogy hasznos információkkal szolgálhat számunkra, ha meg akarjuk valósítani innovatív ötletünket!

2018-10-13