Ősztől Hiventures Unitronsok segítik a fiatal innovátorokat hat magyar egyetemen

Idén először Hiventures Unitrons néven négy vidéki és két budapesti egyetemen indítottunk diáknagykövet programot, melynek célja, hogy nagyköveteink – unitronjaink – segítségével az adott intézmények hallgatói könnyedén tájékozódjanak a Hiventures nyújtotta lehetőségekről és arról, hogyan érhet ma Magyarországon egy innovatív ötlet 9 millió forintot.

A programba közel 100 proaktív, a startup világ iránt érdeklődő egyetemista jelentkezett. Közülük választottuk ki azokat, akik a Hiventures előre nyújtott karjaként azon fognak dolgozni a következő egy évben, hogy minél több fiatalnak átadják a startup életérzést, ösztönözzék őket a vállalkozásindításra, és bemutassák a Hiventures inkubációs befektetési lehetőségét.

Nagyköveteinkkel az alábbi 6 egyetemen lehet találkozni:

  • Budapesti Corvinus Egyetem
  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • Pécsi Tudományegyetem
  • Szegedi Tudományegyetem
  • Miskolci Egyetem
  • Debreceni Egyetem

Unitronsaink az őszi, illetve a tavaszi félév során az adott kampuszon eseményeket, pitch versenyeket, Hiventures kitelepüléseket szerveznek, ahol hallgatótársaik találkozhatnak befektetési menedzsereinkkel, portfólió családunk siker sztoryjaival, illetve még több gyakorlati tippet megtudhatnak a Hiventures inkubációs befektetési programja kapcsán.

A fent említett egyetemeken érdemes nyitott szemmel járni, ugyanis bármikor szembe jöhet egy Hiventures Unitrons pulóveres egyetemista, akiről biztosan tudhatjuk, hogy hasznos információkkal szolgálhat számunkra, ha meg akarjuk valósítani innovatív ötletünket!