A hazai innovatív vállalkozásokért

Egymásra épülő kockázati tőkebefektetési programjainkkal ötlet fázistól egészen a nemzetközi piacokig kísérjük vállalkozásodat.

tudj meg többet

befektetési programok

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kockázati tőkealap-kezelőjeként 80,4 milliárd forinttal finanszírozzuk az 5 évnél fiatalabb, innovatív és skálázható mikro- kis- és középvállalkozásokat. A világ egyik legaktívabb befektetőjeként számontartott Hiventures egyedülálló egymásra épülő finanszírozási megoldásokat kínál inkubáció, inkubáció+, magvető és növekedési életszakaszokban a hazai startup vállalkozások számára.

Inkubációs befektetési program

Van már egy kidolgozott ötleted?

Jelentkezz inkubációs befektetési programunkra! Igényelhető tőke mértéke 15 millió Ft.

Az inkubációs befektetési programra egy kidolgozott ötlettel lehet jelentkezni, amely mellett az elszánt csapat és üzleti terv megléte is kiemelt fontosságú.

További infó

Kész prototípussal rendelkeztek?

Jelentkezz magvető befektetési programunkra! Az igényelhető tőke mértéke 65 - 250 millió forint.

A magvető befektetési programra a startup vállalkozások kész prototípussal, az első piaci árbevétel prezentálása mellett tudnak jelentkezni.

További infó
Magvető befektetési program
Növekedési befektetési program

Nemzetközi piac a célotok?

Jelentkezz növekedési befektetési programunkra! Az igényelhető tőke mértéke 250 millió - 1 milliárd forint.

A növekedési befektetési programra a komoly árbevétellel jelentkező innovatív vállalkozások jelentkezhetnek, akik számára a következő mérföldkő a nemzeti piacra lépés.

További infó

Hírek

KözösségIratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le a hazai startup ökoszisztéma és a Hiventures legfrissebb híreiről. Értesülj a legújabb startup trendekről, rendezvényekről és mindenről ami kockázati tőkebefektetés.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Csatlakozz közösségünkhöz!