Hiventures EduLab

Üdvözlünk a Hiventures Edulab programban!

A Hiventures Edulab egy olyan országos, illetve régiós szinten is egyedülálló komplexitású, online képzési program, amely kifejezetten a korai fázisú startupok, és azok ötletgazdáinak fejlődését szolgálja egy változatosan feldolgozott moduláris rendszerben, több csatorna felhasználásával.

Csatlakozz, és fejleszd velünk tovább az ötleted! Mélyítsd vállalkozói kompetenciáidat, és válogass a szórakoztató edukációs videó, a szakmai blog, a tematikus workshopok vagy a havonta új tananyaggal bővülő online képzési rendszerünk neked tetsző leckéi közül, ha pedig úgy érzed, a projekteddel együtt készen állsz a befektetésre, jelentkezz az inkubációs befektetési programunkba!

Videók

Ha naponta éppen csak pár perced van, hogy tanulj valami újat, akkor neked találtuk ki az egymásra épülő, folyamatosan mélyülő témákkal foglalkozó, szórakoztató oktatóvideóinkat. A tananyagot a Hiventures inkubációs befektetési igazgatóságának szakemberei adják át neked a rövid videókban, akik a megértést pedig animációkkal, és konkrét példákkal segítik. Nézz bele most, és kövesd közösségi csatornáinkat, vagy iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy ne maradj le egyetlen új leckéről sem!

Blog

Ha a videós tartalmaknál kicsit mélyebb, írásos tananyagra vágysz, edukációs blogsorozatunkat mindenképp kövesd figyelemmel. Befektetési szakembereink írásai a vállalkozói alapkövek lerakásától mélyebb, gyakorlatiasabb témák felé haladva segít a vállalkozói kompetenciák fejlesztésében. Érdemes olvasnod a hetente jelentkező friss tartalmakat, hiszen többször első kézből hallhatsz tippeket, jó gyakorlatokat amik megkönnyíthetik az inkubációs jelentkezési programunkba történő jelentkezésedet.

Edulab blog

Mit jelent a startup? Edulab 1. rész

Régóta terveztünk számotokra egy edukációs sorozatot, amiből megismerhetitek, hogy miről is szól a startupok világa. Több mint 10 héten keresztül végigvezetünk, a startupok fontosabb módszertanain és részletesen kitérünk arra is, hogy hogyan tudtok befektetéshez jutni induló startup vállalkozásotok számára.

Tovább olvasok
Edulab blog

Milyen egy jó pitch? Edulab 2. rész

Sokféle tartalom elérhető arról, hogy milyen az ideális pitch. Én most azt fogom bemutatni, hogy a Hiventures Inkubációs Befektetési Programjában milyen felépítésű prezentációka várunk, és hogyan értékeljük azokat.

Tovább olvasok
Edulab blog

Mi a lean módszertan és mit nyújthat induló startupoknak? Edulab 3.rész

A startupokra jellemző 90%-os bukási arány meglehetősen ijesztő, különösan akkor, ha pont startup alapításra szánja el magát az ember. A CB Insights nevű statisztikai oldal kutatása szerint a bukás leggyakoribb oka (42%) a piaci igény hiánya.

Tovább olvasok

Workshop

Az elméleti alapozó csatornák mellett lehetőséged nyílik havi rendszerességgel megrendezett nyílt, azaz mindenki számára elérhető, illetve zárt, azaz a Hiventures portfóliócégeinek elérhető workshopokon részt venni, ahol kiscsoportos keretek között szakértők támogatása mellett tanulhatsz, és személyre szabottan fejlesztheted a workshop közben a vállalkozásod.

Következő workshopunk témája: Lean startup módszertan, piackutatás, versenytárselemzés

Időpont: meghirdetés hamarosan

E-learning

Az Edulab program egymásra építkező pilléreinek legmélyebb tudást adó eleme ez az online képzési rendszer, ahol a felhasználók első kézből kaphatnak a Hiventures befektetési szakemberei által ellenőrzött tananyagokat, tippeket és tőkebevonásra felkészítő anyagokat.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.